Senge

Stort udvalg af senge til børn

Hos uge40.dk kan du finde senge til babyer og børn fra et hav af kendte mærker, vi har mere end 100 forkellige senge på lager som alle er testet, for at vi kan være sikre på at du for den bedste seng hjem til din lille engel. Hos uge40 kan du finde den seng som du længe har ledt efter til din lille prins eller prinsesse.. Når du handler hos os, er du altid garanteret den billigeste pris, vi har nøje udvalgt vores forhandlere, så vi med sikkerhed kan sige at det er det billigeste og bedste på markedet.

Du kan finde senge i mange forskellige former og størrelser, så vi tær godt garantere dig at du helt sikkert kan finde den seng som din lille mand eller prinsesse vil elske dig for. Vores lille guldklump skal selvfølglig sove godt og lægge godt og derfor har vi også nøje udvalg de senge som du kan finde her på siden!

Et godt tip er at bruge filteret øverst på siden, så du kun får vist den seng, som er i dit barns størrelse, nemmere bliver det ikke. Så kan du hurtigt og nemt finde det du lige leder efter.


Dine børn har en smuk og finurlig fantasi, som skal have lov til at brede sig ud til leg og glæde. Hvorfor ikke finde en børneseng, som kan skabe rammerne for dit barns udvikling. Med en halvhøj børneseng kan dit barn lave en hule med puder og tæpper. Smid et lagen over sengehesten så der bliver lidt mørkt og brug lommelygten til at fortælle historier. Du kan finde halvhøje børnesenge med rutsjebaner, så dit barn kan lege, at de er i en jungle, hvor de går på opdagelse. Senge til børn kan også bruges som en høj scene, når dit barn skal synge den nyeste MGP sang. Køjesengen er perfekt til dig, som har tvillinger. Køjesengen fylder kun i højden og ikke i rummets areal. Det giver dine børn mulighed for at have mere legeplads på gulvet. Højsengen er både praktisk for dit barn, men også for dig.

Vi arbejder hårdt på hver dag at gøre din oplevelse, til den bedste hos os! Derfor må du meget gerne skrive til os, hvis du mener vi mangler noget i vores sortiment!

Se også vores udvalg af tremmesenge.